FAQ

Här hittar du svaren på de vanligasta frågorna om WALLiDOCK.

Beställning och retur

Hur lång är leveranstiden?

I de flesta fall skickar vi din vara inom 2-4 dagar.

Jag är inte nöjd med varan, kan jag returnera den?

Det går bra att returnera varan inom 14 dagar. Hör av dig via kontaktformuläret. Ange gärna; Namn, adress, telefonnummer.

Kan jag betala på annat sätt än med Paypal?

Vill du köpa större kvantiteter går det bra att göra det mot faktura. Skicka en förfrågan på kontaktformuläret så ordnar vi det.

Säkerhet

Min Apple-enhet ramlade ner från hyllan och gick sönder?

Vi tar inget ansvar för felaktigt monterade laddningshyllor eller felaktigt användande. Vid korrekt montering enligt instruktion kan inte Apple-enheterna ramla ner. Kontakta ditt hemförsäkringsbolag för att anmäla skada.

Utförande

Finns det andra material än ek?

Just nu erbjuder vi obehandlad ek, men vi har planer att så småningom erbjuda andra varianter. Vill du ha en WALLiDOCK i någon färg, oljad eller lackad går det bra att köpa WALLiDOCK och sedan behandla med vad du önskar.

Hur många iPhone/iPad/iPod/Mini iPad kan jag ha på laddningshyllan?

Det finns nio olika ställen att placera kontakter. Du kan ha 4 iPhones, 2 iPhones och 1 iPad/MiniPad, 2 iPad/MiniPad.

Varför är inte sladdarna inbyggda i WALLiDOCK?

Det skulle vara bra, men vi har prioriterat att laddningshyllan ska vara platt för att ta så lite plats som möjligt och inte kännas i vägen på en vägg. Ju fler saker som ska få plats bakom framstycket ju mer bygger hyllan ut från vägg.

Varför kommer inte sladdarna ut i mitten på hyllan nedtill?

Många gånger sitter kontakter vid kanten/listen på en vägg och då har du ingen nytta av att kunna ha sladdarna rakt ner från hyllan för den får inte plats på väggen i närheten av kontakt. På detta sätt har du två möjligheter att få ut sladdar och sätt i kontakt på vägg.