Instruktioner

Packa upp hyllan och skruvarna. Ta fram bakstycket.

Placera bakstycket mot din vägg där du vill ha din WalliDock och markera platsen för skruvarna. Borra sedan hål för dessa och skruva i väggen. Låt en bit av skruven sticka ut. Provmontera därefter bakstycket och justera skruvarna tills de sitter stumt mot väggen.

Lägg bakstycket på ett bord med platserna för kontakterna mot dig. Ta fram de läsplattor och telefoner som du tänkt ska ha sin plats på hyllan. Ta bort skyddsplasten från monteringstejpen. Placera ut kontakterna i håluttagningarna, så att avstånden gör att allt får plats.

Fotograf Susanne Månsson kopia

Var noga med att kontakten vilar mot underkanten i håluttagningen. Lägg stor dockkontakt (30-stiftskontakter) med laddningssymbolen mot dig, dvs mot framstycket.

I WALLiDOCK kan du endast ha kontakter med originalformat:

Dockkontakt Bredd Höjd Djup
Stor (30-stiftskontakt) 26 mm 9 mm 5,5 mm
Liten (lightningkontakt) 8 mm 12 mm 4,5 mm

Se till att sladdarna är lika långa mot kontakten som ska vara i väggen genom att slingra sladdarna lite fram och tillbaka i skåran.

Lägg nu på framstycket med förborrade hål mot hål i bakstycket, håll ihop och vänd hyllan. Skruva ihop den så att kontakterna sitter fast och inte går att dra upp och montera den på väggen. Sätt säkerhetsbågen på plats.

Stick in kontakterna i uttaget. Nu kan du ladda dina Apple-enheter.